Wednesday, January 11, 2012

bye 2011, hello 2012


Dah tahun 2012 dah rupanya... sambutan? tido.... sedar2 dah 2012. kekekek... Dok changlun ni aku memanglah homely type person. Mmg dok umah jeeekkk... Kalau dulu..... hermmm.. midnite movie sesajeee.... skang ni dah berubah.. perubahan drastik jugak la tuuuu...hehe! Biasala, bile umur dah meningkat ni, sumernye berubah. nak plak dah keje, dulu kalo tak keje releven la jugak aku selalu merayau. ni dah keje, mmg melampau la kalau nak merayap sesajee.. bye 2011, tahun yang menyaksikan penghijrahan aku dari putrajaya ke kedah. tahun yang menyaksikan aku berduka.... dan tahun yang menyaksikan aku bahagia.... :)

2012 bakal menyaksikan sesuatu yang lebih bahagia dan bermakna dalam hidup aku... dalam proses membina rumah dan tangga. hehe.. Semoga kehidupan baruku diberkati Allah S.W.T... Aku mungkin tak pernah mengupdate status jiwang2 kat fb aku khas utk dia apatah lagi mengupload gambar kami dua org kat fb, jauh sekali membuat gambar kami berdua jadi profile picture kat fb, sbb aku pun tak tau kenapa aku tak berminat lakukan semua itu dan mujur jugak dia pun sama camtu, hahahah (giler tak romantik), tapi cukuplah aku dan dia tahu bahawa kami mmg ditakdirkan untuk bersama. Romantik2 biorle lepas kawen je (Aku sure dia cakap: weeekkkkk kalo bace ni)..

Sekarang dia masih berteka teki lagi, apekah alamat blog aku ni, dia tahu aku ader blog tapi dia tak tahu yang mana satu, takpe takpe... biarlah rahsiaaa... shhhhh... hehe!

Dah2, pasal perancangan tahun 2012...hurmmm...kelas...meeting..kelas... workshop...kursus.... dan lain lain lagi.. mmg 2012 akan jadi bz bangetttttttttt..nak2 plak lepas sem depan kene jadi course coordinator... takpe, aku akan memikul tanggungjawab itu dengan penuh integriti.. kikiki... sejak gaji dah naik ni, semangat buat keje naik skeeett... keke! meeting sumer aku attend dengan jayanye.. :) tapi aku keje bukan sbb gaji je tau, tapi mmg minat ditambah pula dengan persekitaran yang fleksible sgt2 membuatkan aku selesa sangat dok kat sini. Pasal tu kot aku dok sign nak bersara umur 60.. adehhh... Papepun... semoga 2012, semua orang trusssssss suksesssssss... zasssss....... :))

1 comment:

sweetypinkmama said...

Hi, Nad....reading ur blog makes me happy. I just miss the moment that we shared back then at Zaaba. Hehe. Wish u all the best for 2012. Makan nasi minyak jemputan utk aku mesti awal k. Take care.